De barista opleiding

D

Wil ook jij een barista worden? Een barista die echt kennis heeft van zijn producten en ook echt weet waar hij mee bezig is? Kom dan nu bij ons de barista opleiding volgen waarmee jij aan het einde van het liedje een professionele barista bent. Wij verzorgen verschillende barista opleiding met verschillende expertises zodat jij precies de barista kan worden die jij graag wilt worden. Al onze opleidingen en vakken worden gegeven door echte barista’s die naast de opleiding dagelijks ook werkzaam zijn als barista. Wij merken dat er de laatste jaren een verschuiving heeft plaatsgevonden en dat er veel meer studenten werkzaam willen zijn binnen de horecabranche. Hierdoor zijn sommige barista’s teruggegaan naar school als docent, om hun ervaringen en kennis over te dragen aan toekomstige barista’s.

 

 

Binnen een jaar je opleiding gehaald

De barista opleiding kan je al in een jaar afronden. Je krijgt verschillende vakken, die je allemaal zelf kunt uitzoeken. Natuurlijk raden wij het wel aan om bepaalde basisvakken te volgen, omdat deze vakken uitermate belangrijk zijn voor de ontwikkeling van barista’s en ze zelfs niet eens zonder deze vakken een normale bak koffie kunnen zetten. Daarnaast heb je ook vakken, zoals latte art, die je zelf kunt kiezen en waarmee je je eigen rooster kunt invullen. Dit zorgt voor een hogere productiviteit van studenten en de daarmee gepaarde motivatie. Motivatie is hetgeen wat een studie kan breken of maken. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze studenten een hoge motivatie hebben tijdens het studeren.

 

Inschrijven via de website

Wil je meer informatie over de barista opleiding? Neem dan contact op met het instituut. Hier kun je met een echte praktijk barista spreken en vragen naar de mogelijkheden binnen de studie. Daarnaast is er binnenkort ook een meeloop dag waarvoor je je kunt inschrijven. Hiervoor moet je bij ons op de website zijn. Je vindt hier het formulier om jezelf in te schrijven.