Glasbewassing is een van onze diensten

G

 

Wanneer het zonnetje weer  volle bak begint te schijnen, worden vuile ramen beter opgemerkt dan ooit tevoren. Daarom is het ook belangrijk dat je net voor de lente de ramen laat lappen of dit zelf gaat doen. Wanneer u niet zo van het schoonmaken bent of er niet zoveel tijd of zin in heeft, kunt u ons inhuren voor de glasbewassing. Wij laten uw ramen weer sprankelen en helemaal wanneer de zon erop schijnt. Voornamelijk kan je van binnenuit goed zien wanneer uw ramen weer een doekje kunnen gebruiken. Wanneer u dit ziet, neem dan contact op met ons. Wij zorgen ervoor dat er binnenkort een schoonmaker bij u op de stoep staat om al uw ramen te lappen. Inclusief de ramen die op de hogere etages te vinden zijn.

 

Wat wij doen tijdens glasbewassing

Glasbewassing is niet het enige wat wij voor u kunnen doen aan de buitenkant van uw woning of pand. Wij kunnen hiernaast ook uw muren schoonmaken of uw dakgoten een onderhoudsbeurt geven. Met betrekking tot uw muren schoonmaken, kijken wij voornamelijk naar groene uitslagen op de muren of naar eventuele graffiti die er niet hoort te zitten. U kunt onze diensten tevens eenmalig aanschaffen of een contract aangaan, waarin staat vermeld hoe vaak wij langskomen en wat onze werkzaamheden inhouden. Hierin kunt u aangeven wat u eens in de zoveel tijd gedaan wilt hebben en waar wij als onderneming voornamelijk de nadruk op moeten leggen. 

 

Betaal achteraf!

Wanneer u voor het eerst glasbewassing door onze schoonmakers laat verrichten, zal u pas achteraf hoeven te betalen. Wij streven naar kwaliteit en geven dit ook mee aan onze schoonmakers. Zij zullen een goede indruk moeten achterlaten bij u en wanneer u vindt dat zij hun werk niet goed hebben gedaan, hoeft u niet te betalen. Dit geeft mee aan de schoonmakers, dat zij keer op keer moeten presteren en fantastisch werk moeten leveren.