Een radiospot en productvideo kunt u overlaten aan Studio QKLQ

E

Radiospots kunnen zeer effectieve communicatiemiddelen zijn. Belangrijk is allereerst dat u goed weet wat u met de spot wilt bereiken. Oftewel wat is uw specifieke marketingdoel? Studio QKLQ heeft ervaring in het maken van professionele radiospots voor de meest uiteenlopende organisaties. Op een originele en positief opvallende manier zorgen wij ervoor dat uw unieke boodschap overkomt en uw identiteit overeind blijft. Een pakkende call-to-action zorgt er bovendien voor dat u snel resultaat ziet. Uitgangspunt is dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en dat iedere spot 100% vakmanschap verdient. Ons team bestaat uit enthousiaste, creatieve mensen die hun sporen verdiend hebben.

Wilt u een productvideo laten maken? Studio QKLQ is u graag van dienst. In slechts anderhalve minuut krijgt uw doelgroep alle info die zij nodig heeft. Er wordt een compleet beeld geschetst van de pluspunten die uw producten en/of uw service te bieden hebben. Ons klantenbestand is groot en divers. Grote en kleine ondernemingen, maar ook de non-profit sector en overheidsinstellingen. Als u haast heeft met de productfilm, kunnen we binnen een week leveren. De prijzen die we hanteren zijn realistisch en concurrerend.

Bent u benieuwd wat Studio QKLQ voor u kan betekenen? U kunt contact met ons opnemen via +31 (0) 23 369099 en [email protected]