leer drone vliegen met de workshop drone vliegen

l

Workshop Drone Vliegen

Workshop drone vliegen is het coolste en origineelste uitje voor uw personeel en/of vrienden! Het dronetijdperk is aangebroken. 2016 was het jaar van de echte doorbraak van het drone vliegen. Oorspronkelijk was de drone een militaire uitvinding om zo doelgerichter aanvallen uit te kunnen voeren. Tegenwoordig worden de hightech drones ingezet voor vele toepassingen, zo ook voor onze workshop drone vliegen om u kennis te laten maken met drones. et unieke aan deze workshop drone vliegen is dat we je niet alleen de behendigheid van de drone leren maar wij leren je ook hoe je prachtige beelden van bovenaf kunt maken. Één druk op de knop en de camera maakt prachtige kiekjes.

Programma

Hoe ziet het programma van een workshop drone vliegen er precies uit?  Je wordt ontvangen op één van onze partner locaties in Nederland of op eigen locatie met eventueel een kopje koffie of thee en een heerlijke lekkernij. De gesprekken komen op gang en er wordt met veel enthousiasme gesproken over wat komen gaat. Hoe zal het zijn om met een drone vliegen? Dit ga je nu beleven want je wordt opgehaald door onze drone instructeur en naar een open veld begeleidt waar je genoeg ruimte hebt om te ontdekken en te leren hoe je met een drone moet vliegen.

Nadat alle punten met betrekking tot de regelgeving zijn uitgelegd en behandeld door onze instructeur en iedereen persoonlijk voor akkoord heeft getekend kan er gestart worden met de uitleg van de hightech drone. Vol enthousiasme vertelt onze instructeur hoe je de drone moet laten opstijgen en waar je allemaal op moet letten tijdens het dronevliegen. daarbij geeft hij uitleg over hoe je prachtige foto’s van bovenaf kunt maken met de drone. Zet jezelf of je groepje op de foto? Erg leuk als aandenken!

Afhankelijk van de groepsgrootte word de groep opgedeeld in groepjes van vier. waarbij elke groep de beschikking heeft over een hightech drone inclusief camera en control panel waarmee de drone bestuurd kan worden. Het programma duurt in totaal ongeveer 1,5 uur waarbij elke persoon ruimschoots de gelegenheid krijgt om met de drone te vliegen en zo fantastische luchtfoto’s kan maken.

Tarieven

Voor de drone workshop hanteren wij de volgende tarieven:

Voor onze hightech workshop drone vliegen hanteren wij voor groepen tot 15 personen een totaalprijs van €425,00.

Voor groepen vanaf 15 personen bedraagt de prijs persoon € 29,95. Beide prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Showtime Evenementenbureau ontwikkeld bijzondere en doordachte concepten voor uw programma, waarin uw wensen en de mogelijkheden optimaal samenkomen. Wij garanderen u verrassende programma’s! Onze concepten zijn trendzettend en we houden rekening met alle wensen voor jong & oud, man & vrouw. maatwerk is onze kracht en zo creëren we samen uw unieke programma. Hiermee overtreffen we verwachtingen en creëren blijven herinneringen.