Gratis oefentoets maken WFT of SVH

G

Oefentoets

Op de website oefentoets.com kun je online je kennis toetsen! Je kunt  gratis oefenvragen en proefexamens maken.

Op dit moment worden er online oefentoetsen aangeboden voor het WFT basis examen en het SVH sociale hygiëne examen. Op dit moment zijn er voor zowel WFT basis als SVH sociale hygiene ruim 200 vragen beschikbaar.

Voor beide examens geldt dat er oefentoetsen per onderwerp beschikbaar zijn. Je kunt een onderwerp selecteren waarvan jij je kennis wilt toetsen. Per beantwoorde vraag krijg je direct te zien of je de vraag juist beantwoord hebt.

SVH sociale hygiëne

WFT basis

Gratis proefexamen SVH sociale hygiëne

Bereid je goed voor op het sociale hygiëne SVH examen. Maak hier een gratis proefexamen SVH sociale hygiëne. Via oefentoets.com kun je gratis examenvragen maken voor het sociale hygiëne SVH examen.

WFT basis oefenvragen en proefexamens

Je kunt de oefenvragen WFT gratis maken. De oefenvragen zijn per hoofdstuk opgenomen, zodat jij per onderdeel kunt toetsen of je de lesstof beheerst. Bij de oefentoetsen kun je per vraag het antwoord aanvinken. Je ziet direct of je het juiste antwoord hebt gegeven. Bij de proefexamens moet je tussen de 10 en 20 examenvragen beantwoorden binnen een bepaald tijdslimiet. Als je alle vragen doorlopen hebt krijg je de uitslag te zien. Als je 80% van de vragen juist hebt beantwoord heb je een voldoende.

Ga naar de website oefentoets