Feest organiseren op locatie? Ik heb wat voor je…

F

Wanneer je een groot feest gaat organiseren, zoals een bruiloft, een bedrijfsfeest of een ander enorm feest dan moet je zorgen dat je de juiste afspraken maakt. Het succes van een feest op locatie hangt namelijk in grote mate af van het succes met betrekking tot de afspraken die je maakt. Maak je slechte afspraken? Dan kun je naderhand voor onaangename verassingen komen te staan. In deze blog vertel ik je waar je allemaal op moet letten bij het organiseren van een feest op een externe locatie. Na het lezen en toepassen van deze tips wordt je volgende feest op locatie zeker een succes!

Sfeer van de locatie

Aangezien je van plan bent een feest te organiseren op een externe locatie is de kans groot dat je iets speciaals neer wilt zetten. Je wilt een bepaalde sfeer creëren op je feest en daarmee jouw bijzondere gebeurtenis extra kracht bijzetten. Wanneer dit ook precies in jouw vaarwater past is het wel belangrijk dat de sfeer van de locatie waar jij je feest of bruiloft wilt organiseren aansluit bij de sfeer van het evenement.

Catering

Hoe je het ook wend of keert. Op een feest wordt gegeten en gedronken. Zonder een gezonde dosis eten of drinken is een feest natuurlijk geen feest. De grote vraag is alleen, hoeveel mogen deze mensen eten of drinken. Maak samen met je feestlocatie of evenementenlocatie goede afspraken over de consumptie per persoon. Wanneer je dit niet doet, kan het aantal drankjes snel uit de hand lopen en kun je naderhand een hoge rekening gepresenteerd krijgen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Een goede manier om de algehele consumptie van drankjes in de hand te houden is door middel van consumptiebonnen. Wanneer de bonnen van een persoon op zijn kun je vervolgens extra bonnen uitdelen wanneer nodig.

Heel veel plezier en succes

Ik wens je vooral heel erg veel plezier bij je volgende feest! Met bovenstaande tips weet ik zeker dat je een knalfeest neerzet en dat deze niet veelte duur uitpakt. Dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk.