Slagen voor je theorie in Den Haag

S

Wil jij ook gewoon in 1x slagen voor je theoriecursus in Den Haag? Dan kies je voor 123-theorie.nl.
Bij ons duurt je theorietraining 1 ochtend. CBR examen doe je in de middag. Dat betekent dat je binnen 1 dag je theorie haalt!

Echt binnen 1 dag?
Ja echt. En ook jij kan het halen. De docenten houden tijdens de cursus extra rekening met jongens en meiden die examenvrees hebben of dyslectisch zijn. Vind je het moeilijk je te concentreren of is leren niet jouw ding? Geen probleem. Bij ons leer je alleen dat wat gevraagd wordt, en niets extra’s. Er komt geen boek aan te pas. Je wordt om 7.00 verwacht. In de ochtend leren we je precies wat je moet weten. Vervolgens krijg je van ons een lekkere boterham en brengen we je naar ’t CBR. In de bus nemen we nog de laatste puntjes door, zodat je er helemaal klaar voor bent.
20.000 meiden en jongens gingen je voor
En daar zijn we trots op! Onze methode werkt voor iedereen. Lees de reacties en reviews maar eens op onze Facebook pagina. En, woon je niet in Den Haag? Dan kies je toch een van de andere leslocaties! 123-theorie.nl werkt landelijk! Kies een van de 9 locaties en geniet van de theorie aanbieding: les-lunch-vervoer voor 89.- Euro! Wacht niet langer met het inschrijven voor je autotheorie!