Theorie in 1 dag: ontdek onze theoriecursus in Amsterdam of in Utrecht

T

Je theorie halen voor je rijbewijs is iets waar de meesten als een berg tegenop zien. Dat komt vooral door al die saaie regels die je leren moet. Misschien denk je dat je avond na avond en weekend na weekend moet zwoegen over wie er voorrang heeft of wat de verkeersborden precies betekenen. Niets is minder waar! Bij 123theorie kun je namelijk in één dag slagen tijdens een theoriecursus in Utrecht of in Amsterdam. In deze ene dag leren wij je in een ochtend alles op unieke en vooral doeltreffende wijze. De andere helft van de dag is voor het theorie-examen. En geloof het of niet: 95% procent van onze cursisten slaagt in één keer.

In Amsterdam of Utrecht op theoriecursus? Ook jij slaagt!

Misschien denk je nu dat dit voor jou niet geldt, omdat je misschien nooit goed bent geweest in leren. Of misschien heb je wel moeite met schrijven omdat je last hebt van dyslexie. Ook kan het zijn dat je regelmatig je examens hebt verknald doordat je last hebt van faalangst. Als je bij een van deze groepen cursisten hoort, ook dan kun je gerust zijn. Onze leermethode heeft bewezen dat ook mensen met leerproblemen of die bang zijn voor het theorie-examen kunnen slagen.

Ontdek meer over onze theoriecursus in Utrecht of in Amsterdam

Wil je nu ook in één dag slagen voor je theorie met een theoriecursus in Amsterdam of in Utrecht? Schrijf je dan snel in via het contactformulier op onze website. Je kunt eerst ook nog vragen stellen via 030 – 569 05 70.