Nieuwe ronden, nieuwe kansen… op de Wadden!

N

Heb je zowel de stad als het platteland inmiddels wel gezien? Dan is het hoog tijd voor wat anders. Misschien zit je al naar het buitenland te neigen maar om aan de Nederlandse drukte die je gewend bent te ontsnappen, hoef je de grens helemaal niet over. Ja, de watergrens misschien.

Ten noorden van ons liggen immers de Wadden! En als dat niet de perfecte mogelijkheid biedt om helemaal – dan wel gedeeltelijk – opnieuw te beginnen, dan weten wij het ook niet meer. Dus, waar wacht je nog op! Koffers al gepakt?

Werken op de Wadden

Niet alleen toerisme maar ook ambachten genereren inkomsten op de Waddeneilanden. Neem Texel. Hier komen karakteristieke bieren en de kenmerkende schapenkaas vandaan. Het ligt hem grotendeels aan de authentieke eigenheden die de Waddeneilanden zo populair maken.

Maar toch, bij de dagjesmensen en buitenlandse bezoekers heeft men wel enorm veel baat, het moet gezegd. En deze gasten moeten ook allemaal ergens een hapje en een drankje kunnen doen. Misschien zelfs ergens blijven slapen.

En dat is waar de vele vacatures voor Texel bij Waddenvacatures om de hoek komen kijken. Want hier staat heel exact vermeld wat men zoekt op tijdelijke basis ofwel voor een vaste aanstelling. Kijk daarom gauw of er een interessant aanbod tussen zit dat jou op het lijf geschreven is!

Wonen op de Wadden

Tja, dat pendelen tussen Wadden en vasteland gaat je op den duur opbreken wanneer je eenmaal een ideale werkplek gevonden hebt. Maar waarom zou je überhaupt weggaan? Wonen op de Wadden is immers ook een mogelijkheid! Zo kun jij helemaal opgaan in het Texelse leven. Leer het dialect en dompel je onder in de geschiedenis en cultuur van het eiland. Geniet bovendien van al het natuurschoon én van de vele festivals en sportwedstrijden die er op en rond Texel worden georganiseerd.

Dromen is leuk. Maar nu is het tijd om wakker te worden en iets te gaan ondernemen!