Cursus barista, voor het zetten van een goede bak

C

 

Heb jij altijd al gevoel gehad voor het zetten van goede koffie of wil jij nu echt eens leren om een professionele bak koffie te zetten? Volg dan de cursus barista. Hierin wordt je uitgelegd hoe je een goede bak koffie kan zetten en leren wij je de technieken hierachter. Wij leren je tijdens deze cursus hoe je moet omgaan met een espressomachine en hoe je deze ook goed schoon kan maken en houden. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk les van een van de barista’s die in het doorgaand leven ook werkzaam zijn als barista. Daarnaast zijn zij ook nog eens officieel gecertificeerde barista trainers. Dus ze zijn ook nog eens bevoegd om anderen op te leiden als barista’s.

Verschillende cursussen

Onze opgeleide barista’s bieden een tal aantal verschillende cursussen aan. Zo kan je aansluiten voor de basis cursus barista. Deze cursus is handig voor iedereen die nog geen enkele affiniteit heeft met het zetten van professionele koffie. Hierin leer je alle technieken die nodig zijn voor het zetten van een goede kop koffie. Daarnaast zijn er ook cursussen die je kan volgen als je je graag wilt specificeren op bepaalde aspecten binnen het zetten van koffie. Wij raden het echter wel aan om eerst de basistechnieken te leren voordat je je gaat specificeren. Je kan je namelijk niet specificeren, als je in het eerste geval niet eens een bak koffie kunt zetten.

 

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor de cursus barista via onze website. Hier vind je een inschrijfformulier. Je zal hier je gegevens achter moeten laten en de exacte cursus die je graag wilt volgen. Voor het actuele aanbod van de cursussen, zal je ook naar de website moeten gaan. Hier staat beschreven wat elke cursus inhoudt en wat je niveau moet zijn om deel te kunnen nemen aan de cursus.