Werkzaamheden bij onze Garage Den Haag

W

Inmiddels is onze Garage Den Haag een echt begrip geworden in de omgeving van Den Haag en Rijswijk. Dit is te danken aan onze standaarden die we stellen aan onze mensen. We proberen ons personeel altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van ontwikkelingen op gebied van garage. Onderhoud aan auto’s is altijd wel iets lastigs, maar we proberen hier steeds een beetje beter in te worden. We hopen dat we u zo goed mogelijk weer op weg kunnen helpen. Wilt u nu meer weten over ons? Ga dan direct naar onze site en bekijk hoe wij dingen aanpakken. Er is altijd wel iets te doen aan uw auto en dat willen we u graag laten zien.

Werkzaamheden bij onze Garage Den Haag

Wij doen eigenlijk allerlei soorten werkzaamheden voor u, onder andere werkzaamheden die te maken hebben met de algemene periodieke keuring. Garage Den Haag is gespecialiseerd in alles wat maar te maken heeft met motorvoertuigen. Wij regelen voor u de meeste werkzaamheden erg snel en daarbij proberen we u ook snel de weg weer op te sturen. Er zijn dingen die vaak binnen de garantie vallen, maar de meeste dingen moet je wel gewoon echt zelf betalen. Ook kunt u soms het best bepaalde dingen zelf betalen aan uw auto in plaats van de verzekering. Maar we proberen u zo veel mogelijk te helpen ook in de financiën. Het is nu eenmaal zo dat er meer nodig is dan alleen gezond verstand. Er is ook gewoon veel nodig omtrent kennis over een auto.

Vervoer voor de weg terug

Voor een stukje verzorging is het ook belangrijk dat we als Garage Den Haag vervangend vervoer voor u regelen. Dit proberen we te regelen door te kijken wat voor auto u eerst had en wat voor auto de wens voor u heeft.