Geef je scooter een verdiende opknapbeurt met K-Parts!

G

Zeg nou zelf, jij bent toch alleen met een optimaal voertuig tevreden? Eentje die je moeiteloos van A naar B brengt, over de gewenste functionaliteiten beschikt en er ook nog eens prachtig uitziet? Dan zit je bij K-Parts helemaal goed! In het ruime assortiment van deze webwinkel vind je alles om je scooter volledig te onderhouden. Je favoriete voertuig gaat zo weer lange tijd mee en presteert op topvermogen. Onder andere je beplating is eenvoudig te vervangen maar hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld cilinders en je uitlaat. Deze zijn bij K-Parts aanwezig van het originele merk of in universele modellen. Deze zijn echter van dezelfde torenhoge kwaliteit als de oorspronkelijke onderdelen! Verwen je scooter dus flink door zelf je onderdelen te installeren en zo onnodige kosten op een monteur in je zak te houden. Dit maakt het personaliseren van je gemotoriseerde tweewieler alleen maar persoonlijker. Bovendien is het een hartstikke leuke en leerzame hobby! Gelukkig worden de voordelige onderdelen van K-Parts snel geleverd, zodat je snel aan de slag kunt.

Scooter accu

Na een bepaalde tijd zal je scooter accu vervangen moeten worden. Er zijn een aantal zaken waaraan dit nieuwe exemplaar dient te voldoen. Allereerst moet deze qua formaat goed in je scooter passen. Ook is het zaak dat je van tevoren weet of je een 2 takt of een 4 takt motor hebt. Voor de laatste zijn 12V accu’s van Fullbat zeer geschikt, Deze hebben een elektrische lading van 6 Ampère per uur (Ah). De lading van de accu en je scooter moeten goed met elkaar overeenkomen. Deze kan iets hoger uitkomen als je extra elektrische accessoires hebt gemonteerd.

Kies het liefste een accu uit die je zelf nog moet vullen met een bijgeleverd zuurpakket. Een inactieve accu die al geladen is, verliest namelijk sneller vermogen.

Veel succes bij het maken van je keuze en veel rijplezier toegewenst!