Hoe pakken we het aan bij BSO de Bilt?

H

Wanneer je als kind naar de kinderopvang moest, had je daar wel of geen zin in. Dit had vaak te maken met een aantal dingen. Allereerst natuurlijk de kinderen die op de opvang zaten. Daarna had het natuurlijk te maken met de opvang zelf. Bij BSO de Bilt willen we altijd zorgen voor uw kinderen en ze een hele leuke middag bezorgen. Maar hoe pak je dit nu goed aan? Hoe ga je deze kinderen goed benaderen, zodat ze echt kunnen genieten van de opvang. Dat doe je natuurlijk door persoonlijke aandacht en ze lekker hun ding laten doen. Ook zijn er verschillende activiteiten die de kinderen heel leuk vinden om te doen.

Hoe pakken we het aan bij BSO de Bilt?

Er zijn verschillende activiteiten die we altijd doen vanuit de BSO de Bilt. Wanneer de kinderen bij ons komen, laten we ze eerst even lekker met elkaar praten over hun dan wel niet drukke schooldag. We hebben dit nu de afgelopen tijd erin gehouden, omdat we merken als we het niet doen, dat kinderen toch al gauw met elkaar gaan kletsen. Het positieve hieraan is dat kinderen lekker met elkaar kunnen praten om even stoom af te blazen van de dag. Even lekker wat drinken r bij en lekker een gezonde snack. Zo komt het helemaal goed met ze. Het zijn op dat moment net volwassenen die lekker aan het leuteren zijn.

Ook buiten de BSO

Natuurlijk hebben veel kinderen ook buiten BSO de Bilt, van alles te doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld naar de sportles moeten, of naar de muziekles. Geen nood, we kunnen uw kinderen hier gewoon naartoe brengen mits dit binnen de gemeente is waar de BSO gevestigd is. Uw kinderen kunnen al vanaf een paar uur per week terecht bij onze BSO. Meer weten over ons? Ga dan gauw naar onze website.