Bowlen Utrecht gemakkelijk en leuk in de regio!

B

Bowlen Utrecht gemakkelijk en leuk in de regio!

Bent u binnenkort van plan om gezellig te gaan bowlen, met vrienden, familie of collega’s? Dan bent u bij Bowling in Maarssen op de juiste plek. Zij zijn een groot bowlingcentrum met goede services en leuke arrangementen. Zo kunt u kiezen uit complete arrangementen voor Bowlen Utrecht met alles erop en eraan en kunt u ook gewoon los een baan huren.

Het is natuurlijk ideaal als u veel keuze vrijheid krijgt en zelf uw avond of middag kunt samenstellen. De mogelijkheden zijn simpelweg eindeloos en het is gemakkelijk te regelen via de website. In dit artikel vertel ik u graag meer over bowlen en de mogelijkheden.

Mogelijkheden bowlen Utrecht

Bij Bowling is er veel mogelijk en uw avond of middag kan ingedeeld worden zoals u het wilt. In het bowlingcentrum zijn er 16 banen beschikbaar. Zo is er bijna altijd wel een baan vrij voor u! De zestien banen bestaan uit 12 reguliere banen, beschikbaar met uitklapbare hekjes. Naast de 12 reguliere banen zijn er ook vier speciale banen beschikbaar. Dit zijn de jungle banen, perfect voor kinderfeestjes natuurlijk! Maar, ook ouderen vinden deze geweldig en bovendien grappig.

Bij deze banen zijn diverse arrangementen beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit het biertje, balletje bowlen arrangement of de 1-2-3 deal. Bij de eerste kunt u een baan huren en zitten borrelhapjes en drinken inbegrepen. Bij de 1-2-3 deal kunt u een uur bowlen, twee uur steengrillen, BBQ ‘en of hotplate grillen. En zit er tijdens deze drie uur drankjes inbegrepen!

Achtergrond bowlen

Bowlen Utrecht is uiteraard hartstikke leuk. Echter is het wellicht ook interessant meer te weten over hoe bowlen ontstaan is. Het is namelijk niet, zoals velen denken, een moderne sport! Het heeft namelijk een rijk gevulde geschiedenis. De sport bestond namelijk al in het oude Egypte, velen jaren voor Christus zelfs. Dit is ontdekt omdat een Britse antropoloog in 1930 objecten ontdekte in het graf van een kind. Welke verassend genoeg naar inzicht gebruikt werden voor bowling!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Bowlen Utrecht? Bezoekt u dan de website van Bowling en reserveer gemakkelijk. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen indien u vragen heeft!