Planning software heeft mij geholpen

P

Toen ik nog bezig was met mijn eerste opleiding had ik altijd problemen met het behalen van mijn deadlines. Ik vond het lastig om verslagen op tijd te maken en om op tijd te beginnen met het leren voor toetsen. Hierdoor heb ik helaas ook met deze opleiding moeten stoppen. Het was voor mij gewoon geen doen om alles op tijd te halen. Dit ook omdat de deadlines altijd bij elkaar liggen in dezelfde week of weken. Toen ik begon met mijn huidige studie heb ik een planning software gevonden. Deze software helpt mij met het maken van een planning en helpt mij om mij hieraan te houden. De planning software is een fijne tool, waardoor zelfs ik mijn deadlines haal zonder enige moeite.

 

Hoe het werkt

Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie en besef dat ik dit nooit had kunnen halen zonder deze planning software. Het enige wat ik hoef te doen is aan het begin van het blok, mijn rooster van zowel werk als school in te voeren en de zaken die ik moet doen voor school. De planning software zorgt er vervolgens zelf voor dat de werkzaamheden in mijn rooster komen, zodat ik deze op de aangegeven tijd kan uitvoeren. Je kan alles helemaal instellen. Je kunt aangeven hoelang je aan het reizen bent, wanneer je sport of andere afspraken. De software plant hierbuiten om, zodat je planning haalbaar is.

 

Personeel staat altijd voor je klaar

Ik ben erg tevreden over deze software en raad het daarom ook iedereen aan. Kijk op de onderstaande website voor meer informatie over de planning software. Hier kun je ook de software downloaden en je kan er meteen mee aan de slag. Het personeel van deze zaak is ook erg vriendelijk en ze doen er alles aan om je te helpen. Wanneer je er helemaal geen verstand van hebt kan je het programma ook gebruiken.