Taalcursus bij The Square Mile

T

Vindt u het tijd om uw kennis van het Frans of Spaans naar een hoger niveau te brengen, zodat u beter uw functie kunt beoefenen? Dan heeft The Square Mile de perfecte taalcursus voor u. Wij bieden al jarenlang taalcursussen aan bedrijven en instellingen die internationaal zaken doen. Onze taaltrainingen zijn van hoge kwaliteit en spelen in op de behoefte van het bedrijf of de klant. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat u nodig heeft om efficient te kunnen werken en optimaal te communiceren met collega’s. Of het nu gaat om vergaderen, presentaties geven of emails opstellen, met een taaltraining van The Square Mile heeft u het zo onder de knie.

Beginner of gevorderde

Of u nu de puntjes op de i wilt zetten door middel van een taalcursus Frans, of van voor af aan moet beginnen, bij The Square Mile kunt u taaltrainingen volgen op verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderde en alles hier tussenin. Daarbij bieden wij nooit een standaard cursus, maar wordt deze 100 procent voor u op maat gemaakt. Uw trainer zal voorafgaand aan de taalcursus met u in gesprek gaan over uw leerdoelen. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de branche waarin u werkt. Verschillende bedrijven gebruiken nu eenmaal verschillende vaktaal.

Onze trainers

Trainers bij The Square Mile zijn native speakers met ruime ervaring in verschillende takken van het bedrijfsleven. Zij streven ernaar om u zo effectief mogelijk te laten leren, door middel van diverse leermiddelen en voldoende individuele aandacht. Het maakt niet uit of u een spoedcursus volgt of een langere cursus, wij zorgen ervoor dat u leert waarvoor u bij ons gekomen bent. Voor een voorbeeld van een taalcursus Spaans of Frans kunt u kijken op onze website. Natuurlijk kunt u bij The Square Mile ook terecht voor cursussen in diverse andere talen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.